Σεγρέδου Μαρκέλλα, MD

Η ιατρός Μαρκέλλα Σεγρέδου έχει ιδιαίτερη κατάρτιση στην εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού για την θεραπεία πολλών προβλημάτων – διαταραχών καθώς και στην διάγνωση και διαχείριση οξέος και χρόνιου πόνου.

Είναι εκπαιδεύτρια στο Πρόγραμμα Βελονισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού για επαγγελματίες υγείας ενώ αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού από το 2006.

Είναι ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και ασχολείται ιδιαίτερα με την διαχείριση προβλημάτων χρόνιου πόνου, θεμάτων υπογονιμότητας, διακοπής τσιγάρου και αντιμετώπισης παχυσαρκίας.

Συμμετείχε αποφασιστικά στην ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου πόνου και αντιμετώπισης με βελονισμό της κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ και

έχει συνεργαστεί με τον φυσίατρο και Πρόεδρο της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού κ. Μιλτιάδη Καράβη (2005 – 2017).

Είναι απόφοιτος του Διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Κέντρου Βελονισμού ΄Acu Science΄ (2002 – 2004), και έχει μετεκπαιδευτεί στο Πεκίνο (2005), (2007)

Επίσης, έχει παρακολουθήσει τις δραστηριότητες της κλινικής διαχείρισης πόνου, Comprehensive Pain Program, στο νοσοκομείο Toronto Western Hospital, στο Τορόντο του Καναδά (2011),

Εκπαιδεύτηκε στη νευρολογική διάγνωση του χρόνιου πόνου, 4th Montescano EFIC School, Montescano, στο Μιλάνο της Ιταλίας (2012) και

Έχει ολοκλήρωσει το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην Αλγολογία, Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας και EFIC (2012 - 2013).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (2006).

Τέλος, έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια με θέματα ομιλίας, τα οποία αφορούν τον πόνο και την αντιμετώπιση του καθώς επίσης και την δράση του ιατρικού βελονισμού σε ιατρικά θέματα.

Βίντεο

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑ

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ιατρού Μαρκέλλας Σεγρέδου στην εκπομπή «υγεία πάνω απ όλα»

Κλείστε Online Ραντεβού!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

Copyright © 2017 All Rights Reserved
ΣΕΓΡΕΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ MD MSc Φυσίατρος
υπηρεσίες ιατρικού marketing Health Solutions